L’Hospitalet

Una menor de L’Hospitalet denuncia assetjament després de rebre una xerrada especialitzada de Mossos d’Esquadra

Redacción | Viernes 03 de febrero de 2017

La policia catalana han denunciat penalment un menor de 16 anys que presumptament hauria assetjat durant dos anys a la noia



Les xerrades informatives i didàctiques dels cossos policials normalment passen desapercebudes; en canvi, ja pel fet que hi hagi un cas com aquest mereixen la pena. Mossos d’Esquadra ha denunciat penalment a un menor de 16 anys que hauria estat assetjant, presumptament, a una noia també menor d’edat. Segons fonts policials, la denúncia s’hauria efectuat després que la noia es sentís identificada en una xerrada informativa del cos de la policia catalana a L’Hospitalet.

Els fets es repetien des de fa dos anys. La menor, que en aquell moment tenia 14 anys, va conèixer un nou –també menor d’edat- que l’hauria començat a enviar missatges, vídeos i fotografies en actituds obscenes. A més, el jove enviava imatges al mateix portal de la noia.

Després de la xerrada informativa del Grup de Relacions de Mossos de la comissaria de L’Hospitalet, la noia es va decidir a denunciar “sabent que seria la manera de finalitzar l’assetjament que estava patint des de feia dos anys”.