www.elllobregat.com
Una menor de L’Hospitalet denuncia assetjament després de rebre una xerrada especialitzada de Mossos d’Esquadra
Ampliar

Una menor de L’Hospitalet denuncia assetjament després de rebre una xerrada especialitzada de Mossos d’Esquadra

viernes 03 de febrero de 2017, 19:02h

La policia catalana han denunciat penalment un menor de 16 anys que presumptament hauria assetjat durant dos anys a la noia

Les xerrades informatives i didàctiques dels cossos policials normalment passen desapercebudes; en canvi, ja pel fet que hi hagi un cas com aquest mereixen la pena. Mossos d’Esquadra ha denunciat penalment a un menor de 16 anys que hauria estat assetjant, presumptament, a una noia també menor d’edat. Segons fonts policials, la denúncia s’hauria efectuat després que la noia es sentís identificada en una xerrada informativa del cos de la policia catalana a L’Hospitalet.

Els fets es repetien des de fa dos anys. La menor, que en aquell moment tenia 14 anys, va conèixer un nou –també menor d’edat- que l’hauria començat a enviar missatges, vídeos i fotografies en actituds obscenes. A més, el jove enviava imatges al mateix portal de la noia.

Després de la xerrada informativa del Grup de Relacions de Mossos de la comissaria de L’Hospitalet, la noia es va decidir a denunciar “sabent que seria la manera de finalitzar l’assetjament que estava patint des de feia dos anys”.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios