www.elllobregat.com
La cadena britànica EasyHotel presenta a L’Hospitalet el seu primer establiment d’Espanya
Ampliar

La cadena britànica EasyHotel presenta a L’Hospitalet el seu primer establiment d’Espanya

miércoles 06 de abril de 2016, 09:45h

L’hotel, que estarà ubicat a la Granvia de L’Hospitalet serà el 14è de la ciutat | S’estima que pugui començar a funcionar al llarg del 2018

L’acord assolit entre l’Ajuntament de L’Hospitalet i la cadena britànica easyHotel el passat mes de gener comença a donar les primeres concrecions del que serà el 14è establiment hoteler de la ciutat. Ubicat a l’avinguda Granvia de L’Hospitalet, entre els carrers Modern i de Bacardí, el primer hotel a territori espanyol propietat de la companyia comptarà amb 204 habitacions gràcies a un edifici de dos alçades amb una planta baixa més nou pisos a la Granvia i una planta baixa i quatre alçades al carrer Modern; projecte signat pels arquitectes Franco Corada i Virginia Figueras i que pretén servir d’element unificador entre la trama urbana amb una única façana sense mitgeres cegues.

Així s’ha explicat en el primer acte formal conjunt entre el Govern municipal i l’empresa, que afegia aquestes dades a l’acord establert a principis d’any. Tal i com va explicar El Llobregat, s’estima que l’hotel estigui enllestit al llarg del 2018 després d’una inversió de 15 milions d’euros.

La proximitat amb l’aeroport, la Fira i Barcelona, la bona comunicació de l’entorn, així com la presència de centres comercials ha estat clau novament per atraure a aquesta nova empresa, el que reforça L’Hospitalet com atractiu hoteler. De fet, l’alcaldessa de la ciutat, Núria Marín, ha insistit a la Generalitat la necessitat de que “ens cedeixi el 100% de la taxa turística que genera el nostre municipi. La taxa turística és una de les nostres grans batalles i jo no em cansaré de reclamar-la”.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(1)

+
0 comentarios