www.elllobregat.com
Neix a Sant Vicenç dels Horts Unió d’Empresaris per defensar la petita i mitjana empresa
Ampliar

Neix a Sant Vicenç dels Horts Unió d’Empresaris per defensar la petita i mitjana empresa

viernes 03 de octubre de 2014, 17:57h

El nou ens empresarial ha signat avui mateix el seu primer conveni amb l’Ajuntament del municipi
Donar suport a la petita i mitjana empresa. Aquest és l’objectiu fonamental d’aquesta nova Unió d’Empresaris de Sant Vicenç dels Horts que avui s’ha presentat oficialment amb un conveni de col•laboració amb l’Ajuntament.

L’acte s’ha organitzat a l’edifici municipal del Molí dels Frares, on han participat representants de 70 empreses vicentines. El primer president de la Unió d’Empresaris de Sant Vicenç dels Horts, Miquel Camps, president també de la patronal catalana PIMEC – Joves Empresaris, ha volgut animar als assistents a “canalitzar les seves inquietuds a través de l’associació perquè si expliquem quines són les mancances que tenim, l’Ajuntament farà el possible per ajudar-nos”, ha dit davant el regidor d’Ocupació i Empresa, Paco Rodríguez. Per la seva part, el responsable polític ha destacat “la suma d’esforços de l’Ajuntament i les empreses com el camí que ens ajudarà a dialogar, a escoltar-nos, per detectar les necessitats de les pimes i que això derivi en molts projectes econòmics i empresarials al nostre municipi”.

Entre els objectius concrets, la promoció dels polígons i del treball en xarxa; així com ajudar a contractar persones aturades s’erigeixen com a pilars fonamentals d’aquest conveni de la nova Unió d’Empresaris. En aquest sentit, el consistori ha recordat que es manté l’ajuda de 3.000 euros pels empresaris contractats, quantitat que es pot augmentar si el nou treballador té més de 45 anys o si és aturat de llarga durada. Si després d’un any el treballador es renovat indefinidament, l’empresa rep 3.000 euros addicionals.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (1)    No(0)

+
0 comentarios