www.elllobregat.com
L'Hospitalet inaugura el nou tanatori L'H-Ronda
Ampliar

L'Hospitalet inaugura el nou tanatori L'H-Ronda

miércoles 03 de diciembre de 2014, 12:38h
Aquesta nova infraestructura és la segona que l'empresa Àltima té a la ciutat

La ciutat de L'Hospitalet té des d'avui un nou tanatori en funcionament. L’alcaldessa, Núria Marín, ha inaugurat avui el Tanatori L’Hospitalet Ronda, el segon que l’empresa Àltima posa en funcionament a la ciutat, en aquest cas en un terreny de l’avinguda de Ramon Frontera, entre les vies de Renfe i la ronda de Dalt. L’alcaldessa ha estat acompanyada del director de Serveis Funeraris d’Àltima, Josep Ventura.

La construcció de l’edifici, obra dels arquitectes Ribas & Ribas, ha tingut un cost de més de 8 milions d’euros i s’inscriu en les actuacions de l’àrea residencial estratègica (ARE) de la Remunta, que afecta unes 10 hectàrees de terreny amb usos residencials, comercials i equipaments.

L’alcaldessa ha destacat les diferents avantatges de la nova infraestructura, en part, per la seva localització: "és un sector amb una ubicació privilegiada, al barri del Centre de la ciutat, al costat de la ronda de Dalt, un enclavament idoni per a un servei com és el del Tanatori”. Àltima és un grup català capdavanter en la gestió de serveis funeraris, crematoris i cementiris. Àltima neix de la unió de tres empreses familiars —Ventura, Fenés i Viñas— amb més de 300 anys d'experiència al sector funerari.

A més del Tanatori Gran Via, a L'Hospitalet, el grup gestiona el Tanatori Ronda de Dalt a Barcelona i els serveis funeraris de Sant Boi-Baix Llobregat, i els tanatoris de Vilafranca del Penedès, Sitges o Vilanova i la Geltrú, entre altres. Àltima realitza la gestió directa del Cementiri Comarcal Parc de Roques Blanques, situat al terme municipal del Papiol (Barcelona).

D’altra banda, dins del desenvolupament de l’ARE de la Remunta, actualment s’ultimen els treballs d’urbanització de l’entorn del Tanatori, amb la construcció del nou pas inferior sota les vies ferroviàries i l’adequació del ramal de sortida de la ronda de Dalt. També es preveu l’enjardinament de la zona.

En les properes setmanes començaran les obres de la darrera fase de l’ARE de la Remunta, un cop acabat el reallotjament de les famílies afectades del nucli de la Fonteta, que en aquets dies podran començar el trasllat als habitatges de l’avinguda de Josep Tarradellas i Joan, que també formen part de l’ARE de la Remunta.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
1 comentarios