www.elllobregat.com

La ràpida actuació d’una veïna i de la Guàrdia Urbana salven la vida d’un nen de L’Hospitalet

miércoles 10 de diciembre de 2014, 19:51h
El nen s’havia empassat una moneda i va trucar a un número de manera aleatòria angoixat per la situació; la receptora va alertar a la policia local
L’atzar i la ràpida actuació d’una ciutadana i dels serveis de la Guàrdia Urbana de L’Hospitalet han permès atendre aquest matí un nen de 6 anys, veí de Barcelona, que s’havia empassat una moneda i que la tenia a la gola.

El nen, plorós i amoïnat, va decidir trucar des del domicili on es trobava en companyia del seu avi a un número de telèfon mòbil aleatori. Aquesta trucada la va rebre una veïna de L’Hospitalet que es va dirigir a les dependències de la Guàrdia Urbana per explicar la trucada d’emergència del nen i informar del número de telèfon fix d’origen.

La Guàrdia Urbana de L’Hospitalet va trucar al número de telèfon que va quedar registrat al mòbil de la veïna alertada, i va parlar amb el nen, que referia que tenia problemes per respirar i va comunicar el seu domicili. La Guàrdia Urbana de la ciutat va activar el servei d’emergències, posant-se en contacte amb els serveis mèdics i la Guàrdia Urbana de Barcelona. El nen va ser traslladat a l’Hospital Sant Joan de Déu, on es troba fora de perill.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios