www.elllobregat.com
Sant Boi, protagonista al II Congrés Europeu de Proximitat, Participació i Ciutadania
Ampliar

Sant Boi, protagonista al II Congrés Europeu de Proximitat, Participació i Ciutadania

miércoles 11 de marzo de 2015, 16:56h
El tinent d’alcalde de Governança i Ciutadania de Sant Boi, José Ángel Carcelén, ha inaugurat la trobada per cedir la presidència de la xarxa Kaleidos.red
Des d’ahir 10 i fins demà 12 de març, la ciutat de Sant Boi estarà present al II Congrés Europeu de Proximitat, Participació i Ciutadania que es celebra a Logroño, organitzat per la xarxa de municipis Kaleidos. I, a més, d’una manera activa. El tinent d’alcalde de Governança i Ciutadania del consistori, José Ángel Carcelén, ha inaugurat el congrés -juntament amb l’alcaldessa de Logroño, Cuca Gamarra, i la regidora de Participació de l’Ajuntament de Bilbao, Jone Unzueta- en el que cedirà la presidència de la xarxa Kaleidos, que ha ocupat al llarg dels darrers tres anys.

Durant l’acte d’inauguració, Carcelén va posar l’èmfasi en la necessitat d’apostar pel desenvolupament dels principis de bon govern i de generar confiança, segons el tinent d’alcalde, l’actual repte dels consistoris. En aquest sentit, el Congrés Europeu de Proximitat, Participació i Ciutadania treballa, novament en aquesta segona edició, amb l’objectiu d’explorar noves formes de fer política local per adequar l’actuació dels ajuntaments a les noves circumstàncies econòmiques i socials.

Pel Congrés passaran fins a 150 participants de l’àmbit municipal, polític i acadèmic com el catedràtic de Sociologia Daniel Innerarity o el director de l’Institut de Governança i Direcció Pública-ESADE, Albert Serra-Martín.

Pel que fa el programa del número dos del govern municipal, Carcelén participarà avui en una taula rodona amb representants dels ajuntaments integrants de la xarxa Kaleidos.red i donarà a conèixer demà el cas que representa, és a dir, Sant Boi en una panell d’experiències del congrés.

Pel que fa aquesta xarxa, coneguda com Kaleidos, des de la seva creació fa 15 anys, Sant Boi és l’únic municipi de tota Catalunya que hi pertany: Alcobendas, Bilbao, Burgos, Getafe, Logroño, Màlaga, Vitòria i Saragossa són els altres components.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios