www.elllobregat.com
El PSC de Sant Vicenç dels Horts qualifica de frau electoral l’actuació de Junts per Sant Vicenç
Ampliar

El PSC de Sant Vicenç dels Horts qualifica de frau electoral l’actuació de Junts per Sant Vicenç

miércoles 23 de diciembre de 2015, 18:08h

L’agrupació socialista creu que la dimissió de Junqueras respon a un pla dissenyat prèviament per mantenir l’alcaldia

La renúncia de l’alcalde de Sant Vicenç dels Horts i president d’Esquerra Republicana de Catalunya, Oriol Junqueras, ja ha aixecat les primeres crítiques en l’àmbit local només hores després de confirmar-se la notícia. El principal partit de l’oposició, el PSC de Sant Vicenç, liderat per Miguel Comino, ha qualificat de “frau electoral sense precedents” la voluntat de Junts per Sant Vicenç i SVH Sí Puede –soci del govern- de fer alcaldessa a Maite Aymerich.

En aquest sentit, el PSC considera que la dimissió de Junqueras com a alcalde respon a un pla dissenyat prèviament per mantenir l’alcaldia: “Des del PSC denunciem que aquesta substitució és el resultat d’un pla dissenyat per mantenir el poder al municipi en mans d’ERC-JxSVH: Junqueras es va presentar a les eleccions sabent que marxaria i amb l’únic objectiu de mantenir el seu partit el govern municipal”, recull l’agrupació local en un crític comunicat.

El PSC -que ja va fer una dura campanya electoral contra Junqueras, alcalde des de 2011, amb lemes com ‘l’alcalde que mai està’- critica, a més, que aquesta substitució s’està fent durant les festes de Nadal “per fer-ho de la manera més inadvertida possible”. I és que el pròxim 29 de desembre hi ha previstos tres plens extraordinaris per oficialitzar la renúncia de Junqueras i la seva substitució a càrrec de Maite Aymerich, fins ara, primera tinenta d’alcalde i regidora de cooperació, i a qui el PSC considera que no està legitimada per ocupar el càrrec mig anys després dels comicis locals.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios