www.elllobregat.com
L’Hospitalet, a punt pel Videolooking
Ampliar

L’Hospitalet, a punt pel Videolooking

martes 02 de diciembre de 2014, 19:44h
La ciutat repeteix per tercera vegada aquesta iniciativa cultural organitzada per la Regidoria de Joventut i l’associació Film&Art
Torre Barrina, Centre de Creació Multimèdia de L’Hospitalet i l’Auditori Barradas acolliran els dies 4, 5 i 6 de desembre Videolooking, 3a Mostra audiovisual i live performance de L’Hospitalet, organitzat per la Regidoria de Joventut i l’associació Film&Art.

L’objectiu d’aquesta mostra és contribuir a la difusió de peces d’una clara intenció artística i intel•lectual, i donar suport a projectes allunyats de la narrativa convencional que no troben espai en els mitjans de comunicació habituals, creant sinergies entre galeristes, artistes independents i altres festivals. Durant tres dies, es presentaran peces de videoart, videodansa, performance, curtmetratges o videoclips experimentals.

El festival s’obre dijous, 4 de desembre, a partir de les 19.30 hores a Torre Barrina. Centre de Creació Multimèdia de L’Hospitalet, amb la presentació del programa, la conferència de Borja Crespo i la presentació del film Neuroworld.

Divendres, dia 5, també a Torre Barrina, a partir de les 20 hores hi haurà l’exhibició de videojòqueis VJ Fighting. A continuació hi haurà les actuacions de Barcelona 82 i Electronikboy, dos grups que barregen música electrònica amb arts visuals.

La sessió de dissabte s’obrirà a les 12 hores, també a Torre Barrina, amb una performance poètica i audiovisual amb Curtis i Krònia, i una conferència sobre cinema a càrrec de David Victori, director del curtmetratge La culpa, primer premi del Youtube Film Festival convocat per Ridley Scott i Youtube. El mateix dia, a partir de les 19 hores, l’Auditori Barradas acollirà tres actuacions: Dani Orviz (slam poetry), Psicoprojecte en Moviment (presentarà el muntatge de dansa i audiovisuals Los que me quieren me llaman Fede), i Requiem (barreja de teatre i arts visuals).
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios