www.elllobregat.com

PIMEC demana un augment de la inversió en infraestructures a la comarca

jueves 25 de septiembre de 2014, 12:54h
La territorial de la patronal a la comarca veu fonamental millorar la mobilitat per seguir sent un teixit econòmic competitiu

Aquesta és la demanda que avui ha fet la secció territorial de la patronal catalana. PIMEC Baix Llobregat i L’Hospitalet ha presentat tota una sèrie d’actuacions en matèria d’infraestructures per mantenir i millorar la mobilitat de mercaderies i persones. L’objectiu, segons la patronal de la petita i mitjana empresa, és mantenir la competitivitat del teixit econòmic comarcal que, es veuria agreujat si no s’augmenta la dotació econòmica de la xarxa de transport.

PIMEC recull així fins a nou mesures, entre les que destaquen el soterrament de la via de RENFE a Sant Feliu; arribada de rodalies a la terminal 1 de l’aeroport; els accessos viaris i ferroviaris al Port o el carril BUS/VAO a la B23. “Considerem molt important que les noves planificacions en aquesta matèria parteixin de l’eix de la sostenibilitat i seguretat viària. El transport ha d’esmerçar menys energia i més neta, optimitzar les infraestructures i reduir el seu impacte negatiu en el medi ambient i la sinistralitat”, ha comentat el vicepresident de la territorial i responsable de infraestructures i mobilitat, Joan Soler.

La connexió Pallejà-Molins de Rei; la Variant de Vallirana; la connexió de Sant Andreu de la Barca i Castellbisbal; el perllongament de la C-32 amb la B-23 o la orbital B-40 al tram d’Olesa-Viladecavalls completen la llista.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios