www.elllobregat.com
El gavanenc Sergi Fuster, nou president de PIMEC Joves Empresaris al Baix Llobregat

El gavanenc Sergi Fuster, nou president de PIMEC Joves Empresaris al Baix Llobregat

miércoles 03 de septiembre de 2014, 17:10h
L’empresari, de 39 anys, substitueix així a Guillermo Muñoz que formarà part de la Comissió Executiva de PIMEC Baix Llobregat – L’Hospitalet
Una de les apostes importants de la patronal catalana PIMEC (micro, petita i mitjana empresa) és la dedicada als joves. Prova d’això és la branca pròpia que té amb PIMEC Joves Empresaris. Doncs bé, la territorial de Joves Empresaris a la comarca i l’Hospitalet canvia el seu president. L’empresari de Gavà Sergi Fuster, de 39 anys, serà l’encarregat de representar els joves empresaris de la comarca en substitució de Guillermo Muñoz, que passarà a formar part de la Comissió Executiva de PIMEC Baix Llobregat – L’Hospitalet.

Fuster és graduat en Enginyeria de l’Edificació per la Universitat Politècnica de Catalunya i diplomat en Enginyeria Tècnica d’Obres Públiques, també a l’UPC. Actualment, és soci fundador del Grup Arqteria, Gestió Integral de Projectes i cofundador del projecte ECOLANDbcn per la sostenibilitat, medi ambient i gestió dels residus. A més, el nou president de PIMEC Joves Empresaris del Baixés president de C2EB Clúster d’eficiència energètica del Baix Llobregat i representant del Consell Municipal de Comerç i de Medi Ambient de l’Ajuntament de Gavà.

Fuster agafa, doncs, el relleu de Muñoz, que fa ja un parell d’anys va crear aquesta territorial dels joves empresaris de PIMEC la qual presidia. Des d’aleshores, els networkings i les trobades entre empresaris no ha cessat per donar un impuls, com ja vam explicar, a aquests joves ‘empresaris sense capell’ amb els reptes de l’emprenedoria, la morositat o el finançament encara oberts.

03 de setembre de 2014||
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios