El torneig elllobregat Open Chess finalitza amb un nou rècord de normes de títols respecte del 2019

La 2a edició d'elllobregat Open Chess ha arribat al final aquest 8 de desembre amb la participació de grans escaquistes de diferents ciutats com USA, Països Baixos o l'Índia

Ha finalitzat el torneig EL LLOBREGAT OPEN CHESS superant el rècord de normes de títols obtingut el 2019. En aquesta ocasió 8 esportistes han aconseguit aquest mèrit. Va ser vencedor al matx de desempat l’uzbeko Nodirbek Abdussatorov, relegant a la segona posició a Karthikeyan Murali (Índia). La tercera ubicació la va obtenir el representant espanyol Pere Garriga Cazorla.

Les normes de Gran Mestre han estat per als esportistes següents: Pere Garriga, Cazorla (Espanya), Muradli Mahammad (Azerbaidjan), Thomas Beerdsen (Països Baixos), Aditya Mittal (Índia) de 15 anys.

Les de Mestre Internacional les van obtenir: Kirk Ghazarian (USA), Theodor Kenneskog (Suècia), Samant Aditya (Índia). La búlgara Beloslava Krasteva va ser l’única dona que va obtenir la norma de Mestra Internacional femení.

Han assistit al lliurament de premis Eva Lopez, 4a Tinent d´Alcaldia, Regidora d´Urbanisme i Obres, Via Pública i Manteniment, Promoció Econòmica, Foment de l´Ocupació i Turisme; el vicepresident de la Federació Catalana d’Escacs, Ramon Caro.

Desplaça cap amunt