Saps quant falta perquè comenci l’edició 2024?

D
H
M
S

* Pàgina en actualització fins a l’inici d’inscripcions per a mestres (1 de maig de 2024) *

* Pàgina en actualització fins a l’inici d’inscripcions per a mestres (1 de maig de 2024) *

Del 30 de novembre al 8 de desembre de 2023 a Sant Boi de Llobregat (Barcelona)

La 4a edició del Llobregat Open Chess Tournament se celebrarà del 30 de novembre al 8 de desembre del 2023 (9 rondes de joc), al complex de Can Massallera de Sant Boi de Llobregat, a 18 minuts de Barcelona. Les rondes es jugaran a les tardes, a partir de les 16:00h (excepte l’última ronda que es jugarà el dia 8 a les 10 del matí). Fora d’aquest horari s’estan programant activitats complementàries al torneig, oferta tant adreçada als jugadors com a la població en general. Alguna d’elles amb sorpreses de relleu nacional i internacional , que anunciarem al seu moment.

El Llobregat Open Chess es corona com l?obert d?escacs més fort d?Espanya

La tercera edició del Llobregat Open Chess Tournament Tnmt., celebrada del 30 de novembre al 8 desembre del acabat 2022, al centre cívic Can Massallera de Sant Boi ha conclòs amb bones sensacions i amb demostracions de grans mestres.

Quan Marc Narciso s’asseu davant del tauler, l’aficionat/da gaudeix d’una experiència epicúrea. La devoció de Marc pels escacs és comparable a l’amor pel coneixement que es respirava al cèlebre jardí grec, ja que la raó guia els seus moviments i el plaer mou els engranatges del càlcul que els justifica. Marc, com un modern Epicur, obre les seves anàlisis a l’aficionat quan acaba la seva partida, sent que els qui tenen voluntat d’aprendre escacs són benvinguts a taula. Així és aquest talent a què gaudim recentment al IV El Llobregat Open Chess Tournament: proper, de cor generós. El nostre

Desplaça cap amunt