Inscripcions obertes per a la 4a edició de l’Open

Els jugadors interessats a participar en aquesta edició, del que esperem sigui l'open més fort que se celebri a Espanya el 2023, ja poden consultar les bases a elllobregat.com.

Els jugadors interessats a participar en aquesta edició, del que esperem sigui l’open més fort que se celebri a Espanya el 2023, ja poden consultar les bases a elllobregat.com . Les inscripcions es faran seguint el calendari establert per l’organització: aquest mes de maig ja ha quedat oberta la inscripció per als mestres: GM , IM, WGM, WIM . A partir de l’1 de juliol, es podran inscriure els jugadors amb titulació FM, amb més de 2.300 ELO, així com els esportistes que s’allotgin a l’hotel oficial. La resta de jugadors, a partir del primer setembre.

El nombre màxim de jugadors que acceptarà l’open oscil·larà entre 250/300. El període d’inscripcions quedarà tancat quan els organitzadors considerin que s’ha cobert l’aforament disponible.

Al llarg de l’any anirem desgranant les diferents activitats que es programessin, en paral·lel a les nou rondes del LLOBREGAT OPEN CHESS . Avui exposem la que hem programat per al dia anterior a la primera ronda; per a la tarda del 29 de novembre a L’Hospitalet: Torneig Blitz Masters, Ciutat de L’Hospitalet 50 x 50 . Aquest any 2023 es compleix 50 anys de la celebració a l’Hospitalet del 1er Torneig Internacional Ciutat de L’Hospitalet: un tancat amb 12 jugadors, 10 mestres i dos jugadors locals (Domínguez i Collado). Entre els mestres, tres espanyols, els millors en aquells anys: Arturo Pomar (2.435), Deu del Corral (2.495), i Medina (2.395). El torneig va finalitzar el 31 d’octubre del 1973, amb la victòria del MI danès Hamann (2.475) que va sumar 7,5/9 i va quedar a mig punt d’aconseguir norma de GM. Van organitzar l’esdeveniment, meritòriament, els clubs de la ciutat: Jake, Aurora, Collblanc i Casino.

Doncs bé, en record i homenatge a aquest esdeveniment de gran ressò, aquest 2023, que es compleixen els 50 de la seva celebració, portarem a L’Hospitalet a 50 mestres que juguessin partides ràpides a 9 rondes, a ritme de tres minuts i un increment de dos segons per cada jugada realitzada (3+2). Confiem que serà una tarda per recordar i tenir l’ocasió de veure l’exhibició dels millors jugadors que competiran aquest any 2023 a Sant Boi, al LLOBREGAT OPEN CHESS .

En els propers mesos ampliarem la informació sobre l’esdeveniment: localització, retransmissions i moltes més sorpreses que estem embastant amb la voluntat de fer justícia els qui van treballar fomentant els escacs en moments molt més difícils que els actuals.

Desplaça cap amunt