CRONOGRAMA D'INSCRIPCIONS PER AL TORNEIG A

Aquest any estem introduint un calendari d‟inscripció per grups. Els jugadors es podran registrar exclusivament en els períodes de temps corresponents:

  • Grup 1) GM, IM, WGM, WIM i jugadors que s’allotgen a l’hotel: des del 25 de maig del 2022.
  • Grup 2) FMs i jugadors amb més de 2.300 ELO, des del 18 de juliol.
  • Grup 3) Resta de jugadors des del 5 de setembre.

A tots els grups es poden tancar les inscripcions amb anterioritat si s’arriba a l’aforament previst.

Completeu el següent formulari per inscriure’s a El Llobregat Open Chess Tournament . També podeu reservar la vostra habitació al’ Hotel El Castell , si ho feu des d’ aquí la quota d’ inscripció serà gratis . A la pàgina següent podrà realitzar el pagament mitjançant Paypal, Visa o Mastercard, rebrà un email confirmant la seva preinscripció. Un cop l’organització confirmi que les vostres dades són vàlides, rebreu un email confirmant que la vostra inscripció és definitiva.

La inscripció al torneig d’Elllobregat Open Chess Tnmt. únicament serà vàlida un cop es rebi el correu electrònic de confirmació. L’Organització es reserva el dret d’admissió i pot rebutjar qualsevol sol·licitud d’inscripció que consideri oportuna; així com el dret a cancel·lar el torneig sense preavís, sempre que sigui per motius de força major (com ara la pandèmia del coronavirus), sense que hagi de compensar de manera econòmica els participants, només amb la devolució de la quota d’inscripció o reserva de l’allotjament.

Informació del jugador
Seleccioneu si teniu o no teniu FIDE ID
Informació del Club
Seleccioneu un torneig (comproveu a les bases si reuneix les condicions necessàries per participar en el torneig seleccionat)
Allotjament

Des d'aquí podeu reservar la vostra habitació a l'Hotel El Castell, a un preu molt per sota de la cotització de mercat, com a atenció de l'organització amb els jugadors allotjats. A més, la quota dinscripció serà gratis. L'hotel compta amb un nombre reduït d'habitacions, per la qual cosa es poden esgotar ràpidament. Es farà un pagament del 30% del total en el moment de la reserva, el 70% restant s'ha d'abonar (també per targeta o PayPal) abans del dia 15/09/2022. L'organització es posarà en contacte amb vostè abans d'aquesta data per sol·licitar-li el pagament, si us plau assegureu-vos que el correu electrònic i el telèfon de contacte siguin correctes. Voleu reservar l'allotjament a l'Hotel El Castell de Sant Boi de Llobregat?(*)
Seleccioneu si voleu o no voleu reservar allotjament
Desplaça cap amunt