Mundial d’escacs, partida 6 – Directe del GM Miguel Illescas 19.00 hores

Per Redacció Escacs21

El Mundial segueix equilibrat i encara que Carlsen ha estat fins ara qui ha arriscat més, ha estat l’aspirant qui ha disposat de les millors oportunitats per aconseguir avantatge al marcador. Però recordem que a la segona partida, on Carlsen obria el joc, aquest va mostrar una ambiciosa novetat que va posar en moltes dificultats el jugador rus. Per això s’espera amb molta expectació la quarta partida del matx, en què el campió mundial tornarà a conduir les peces blanques davant de Nepomniachtchi.

El matx es juga del 26 de novembre al 15 de desembre al millor de 14 partides, i si acaben en empat 7-7 es disputarà un desempat mitjançant partides ràpides.

RETRANSMISSIÓ EN DIRECTE DE LUXE

La FIDE ens proporcionarà el senyal dels comentaris en directe en anglès del grandíssim jugador i excampió mundial, Vishy Anand, gran conegut de l?afició espanyola. A més, Miguel Illescas, 8 cops campió d’Espanya absolut, comentarà cada partida del Mundial. Ho farà mitjançant un programa en directe que començarà a les 19.00 h. (UTC +1).

Més informació a https://www.ajedrez21.com/mundial

Mundial Carlsen vs. Nepomniachtchi (Game 06) – GM Vishy Anand & Anna Muzychuck
EN DIRECTE cada dia a partir de les 13.30 hores (CET +1) amb l’excampió mundia Vishy Anand.
https://youtu.be/3jr_-LbNJBQ

=====================
REPOSITORI DE VÍDEOS
=====================

Mundial Nepomniachtchi vs. Carlsen (Partida 01) – GM Miguel Illescas
Resum de la primera partida del Mundial a càrrec de Miguel Illescas, gran mestre i 8 cops campió d’Espanya absolut.
https://youtu.be/kWOTWS_iav0

Mundial Carlsen vs. Nepomniachtchi (Partida 02) – GM Miguel Illescas
Resum de la segona partida del Mundial a càrrec de Miguel Illescas, gran mestre i 8 cops campió d’Espanya absolut. ¡Acció trepidant del campió mundial que va agafar per sorpresa l’aspirant!
https://youtu.be/NweVIjW_eMU

Mundial Nepomniachtchi vs. Carlsen (Partida 03) – GM Miguel Illescas
https://youtu.be/eBRr0Rqr04s

Mundial Carlsen vs. Nepomniachtchi (Partida 04) – GM Miguel Illescas
https://youtu.be/jKCT1pyMWQs

Mundial Nepomniachtchi vs. Carlsen (Partida 05) – GM Miguel Illescas
https://youtu.be/YTxKEk6b0Po

2n elllobregat Chess Open » ronda 1 (GM Miguel Illescas)
https://youtu.be/2Vux4Zf1k1M

2n elllobregat Chess Open » ronda 2 (GM Miguel Illescas)
https://youtu.be/WsCOrdAvePs

2n elllobregat Chess Open » ronda 3 (GM Miguel Illescas)
https://youtu.be/W-yZhUYY-A8


2a edició d’EL LLOBREGAT OPEN CHESS TOURNAMENT 2021

Es tracta d’un dels tornejos oberts més importants d’Europa, amb més de 50 mestres grans i un Elo mitjà de +2300. La borsa de premis puja 25.000 €, cosa que fa del torneig un dels més atractius per als jugadors professionals. La segona edició d’ellllobregat Open Chess 2021 se celebra del 30 de novembre al 8 de desembre del 2021 (9 rondes de joc), a l’Hotel Playafels de Castelldefels (Barcelona).

Les rondes es jugaran a les tardes, a partir de les 17:00h (excepte la darrera ronda que es jugarà el dia 8 a les 10 del matí). Fora d’aquest horari s’estan programant activitats complementàries al torneig, oferta tant adreçada als jugadors com a la població en general. Destaca les simultànies que oferirà l?excampió mundial Anatoli Kàrpov dimarts 7 de desembre en una de les seus de la Diputació de Barcelona. A més, la llegenda russa participarà en altres actes presencials del 2n elllobregat Open Chess 2021.

Des de La Vanguardia retransmetrem les principals partides en directe, que a partir de les 19.00 hores seran comentades en directe pel GM Miguel Illescas, 8 vegades campió d’Espanya absolut i exentremador del campió del món Vladimir Kramnik.

Més informació a https://www.elllobregatopenchess.com

PARTIDES EN DIRECTE

Desplaça cap amunt