Obertes les inscripcions per a la 2a edició del Llobregat Open Chess Tournament

Espanyol (Espanya) Ja pots inscriure’t a la 2a edició d’El Llobregat Open Chess Tournament . L’obert se celebrarà del 30 de novembre al 8 de desembre del 2021 (9 rondes de joc), a l’ Hotel Playafels de Castelldefels (Platja Ribera de Sant Pere, 1-9), a 25 minuts de Barcelona. Hi ha més de 25.000€ en premis . Al formulari d’inscripció s’accedeix des d’aquí .

Les rondes es jugaran a les tardes, a partir de les 17:00h (excepte la darrera ronda que es jugarà el dia 8 a les 10 del matí). Fora d’aquest horari s’estan programant activitats complementàries al torneig, oferta tant adreçada als jugadors com a la població en general. Algunes amb sorpreses de relleu nacional i internacional, que anunciarem en el seu moment.

Per a la seguretat dels participants, el torneig compta amb un aforament limitat. És obert a tots els jugadors amb llicència FIDE en vigor i ELO FIDE com a mínim de 1800 punts. Els jugadors que hagin participat al grup B a l’edició 2019 tindran dret a jugar al torneig independentment de l’ELO FIDE que tinguin. Els jugadors amb llicència federativa espanyola que no disposin d’ELO internacional podran inscriure’s si disposen d’un ELO espanyol igual o superior a 2000 punts. Pots trobar les bases del torneig aquí .


Català (ca-ES) Ja pots inscriure’t a la 2a edició del Llobregat Open Chess Tournament . L’obert se celebrarà del 30 de novembre al 8 de desembre del 2021 (9 rondes de joc), a l’Hotel Playafels de Castelldefels (Platja Ribera de Sant Pere, 1-9), a 25 minuts de Barcelona. Hi ha més de 25.000€ en premis . Al formulari d’inscripció s’accedeix des d’aquí .

Les rondes es jugaran a les tardes, a partir de les 17:00h (excepte l’última ronda que es jugarà el dia 8 a les 10 de la matinada). Fora d’aquest horari s’estan programant activitats complementàries al torneig, oferta tant adreçada als jugadors com a la població en general. Alguna d’elles amb sorpreses de relleu nacional i internacional, que anunciarem en el seu moment.

Per a la seguretat dels participants, el torneig compta amb un aforament limitat. És obert a tots els jugadors amb llicència FIDE en vigor i ELO FIDE com a mínim de 1800 punts. Els jugadors que hagin participat al grup B a l’edició 2019 tindran dret a jugar al torneig independentment de l’ELO FIDE que posseïsquen. Els jugadors amb llicència federativa espanyola que no disposin d’ELO internacional podran inscriure’s si disposen d’un ELO espanyol igual o superior a 2000 punts. Pots trobar les bases del torneig aquí .


English (UK) Heu de registrar-vos per la segona edició del Llobregat Open Chess Tournament . L’hotel està obert per November 30 a December 8, 2021 (9 punts de sortida), a l’ Hotel Playafels in Castelldefels (Platja Ribera de Sant Pere, 1-9), 25 minuts de Barcelona. There are more than 25.000 € in prizes . La registració és accessada per here .

Rounds s’apliquen a les afternoons, start at 5:00 pm (excepte per les rosts que s’han tingut en 8 a 10 am). Outside aquestes hores, complementàries activitats per a la tornada a la seva programació, ofereix aimed amb both players i general població. Some them with national and international surprises, which we will announce in due course.

Per a la satisfacció dels participants, el retorn has de limitar la capacitat. És obert per a tots els players amb valid FIDE license ia l’ELO FIDE valoració amb les 1800 punts. Players que han participat en el grup B a l’edició 2019 han estat el dret a jugar al retorn regardless de l’ELO FIDE. Players amb la Spanish federation license que no han estat international ELO mai register if they have a Spanish ELO equal to or greater than 2000 points. You can find the tournament rules here .

Desplaça cap amunt