Obertes les inscripcions per a la 3a edició del Llobregat Open Chess Tournament

Espanyol (Espanya) Ja pots inscriure’t a la 3a edició del Llobregat Open Chess Tournament . L’obert se celebrarà del 30 de novembre al 8 de desembre del 2022 (9 rondes de joc) a Can Massallera (carrer Mallorca, núm. 30, de Sant Boi de Llobregat), a 15 minuts de Barcelona. Hi ha més de 43.000€ en premis . Al formulari d’inscripció s’accedeix des d’aquí .

Les rondes es jugaran a les tardes, a partir de les 17:00h (excepte la darrera ronda que es jugarà el dia 8 a les 10 del matí). Fora d’aquest horari s’estan programant activitats complementàries al torneig, oferta tant adreçada als jugadors com a la població en general. Algunes amb sorpreses de relleu nacional i internacional, que anunciarem en el seu moment. Pots trobar les bases del torneig aquí .


Català (ca-ES) Ja pots inscriure’t a la 3a edició del Llobregat Open Chess Tournament . L’obert se celebrarà del 30 de novembre al 8 de desembre del 2022 (9 rondes de joc), a Can Massallera (calle Mallorca, núm. 30, de Sant Boi de Llobregat), a 15 minuts de Barcelona. Hi ha més de 43.000€ en premis . Al formulari d’inscripció s’accedeix des d’aquí .

Les rondes es jugaran a les tardes, a partir de les 17:00h (excepte l’última ronda que es jugarà el dia 8 a les 10 de la matinada). Fora d’aquest horari s’estan programant activitats complementàries al torneig, oferta tant adreçada als jugadors com a la població en general. Alguna d’elles amb sorpreses de relleu nacional i internacional, que anunciarem en el seu moment. Pots trobar les bases del torneig aquí .


English (UK) Heu de registrar-vos per la 3a edició del Llobregat Open Chess Tournament . L’Open will be held from November 30 to December 8, 2022 (9 rounds of play), a Can Massallera (Mallorca Street, 30, Sant Boi de Llobregat), 15 minuts de Barcelona. There are more than 43.000 € in prizes . La registració és accessada per here .

Rounds s’apliquen a les afternoons, start at 5:00 pm (excepte per les rosts que s’han tingut en 8 a 10 am). Outside aquestes hores, complementàries activitats per a la tornada a la seva programació, ofereix aimed amb both players i general població. Some them with national and international surprises, which we will announce in due course. You can find the tournament rules here .

Desplaça cap amunt