El Llobregat Open Chess Tournament, el millor torneig d’escacs d’Espanya

La Federació Espanyola d'Escacs i El Consell Superior d'Esports han fet públic el raking dels millors tornejos oberts d'escacs, jugats a Espanya durant l'any 2022. El Llobregat Open Chess Tournament, amb 3031 punts, és el primer de la classificació.

La Federació Espanyola d’Escacs i El Consell Superior d’Esports han fet públic el raking dels millors tornejos oberts d’escacs, jugats a Espanya durant l’any 2022. El Llobregat Open Chess Tournament, amb 3.031 punts, és el primer de la classificació i únic que supera els tres mil punts. La passada edició del torneig va aconseguir reunir al centre cultural Can Massallera de Sant Boi 225 participants de 44 països.

Per categories, el torneig va sumar a 49 Grans Mestres (GM), 11 Grans Mestres Femenines (WGM), 41 Mestres Internacionals (IM), 2 Mestres Internacionals Femenines (WIM), 44 Mestres FIDE (FM), 3 Mestres FIDE (WFM) i 9 candidats a Mestres (CM).

Una nova edició del torneig

El 2023, El Llobregat Open Chess Tournament celebrarà la seva quarta edició en les mateixes dates, que ja són tradició: del 30 de novembre al 8 de desembre. L’open repetirà seu: centre cultural de Can Massallera a Sant Boi de Llobregat. Les novetats d’organització de la futura edició, es poden seguir al llarg de l’any a: elllobregat.com/openchess

La 3a edició de l’open també va servir per atorgar 9 normes: 2 de Gran Mestre (GM) i 7 de Mestre Internacional (IM).

 

Desplaça cap amunt