Nou empat a l’Obertura Espanyola – Partida 3 del Mundial d’Escacs, Nepomniachtchi vs. Carlsen – Directe del GM Miguel Illescas 19.00 hores

Per Redacció Escacs21

Carlsen manté la igualtat còmodament amb les peces negres. Nepomniachtchi conduïa blanques a la tercera partida del Mundial i es va repetir la mateixa obertura que a la primera, encara que el jugador rus va canviar d’estratègia i va plantejar una lenta lluita més posicional. Aquest nou rumb li podria haver reportat algun avantatge, però amb el seu moviment 21.h3 va permetre a Carlsen igualar progressivament la partida.

Nepomniachtchi conduïa blanques a la tercera partida del Mundial i es va repetir la mateixa obertura que a la primera, encara que el jugador rus va canviar d’estratègia i va plantejar una lenta lluita més posicional. Aquest nou rumb li podria haver reportat algun avantatge, però amb el seu moviment 21.h3 va permetre a Carlsen igualar progressivament la partida.

L’empat es va produir a la jugada 41, després del primer control de temps i després d’una liquidació general que va conduir a un final d’alfils igualat.

Demà, dilluns 29/11 és dia de descans i el matx es reprendrà dimarts 30/11, a les 13.30 hores (horari espanyol).

Com cada dia de joc, el gran mestre i 8 cops campió d’Espanya Miguel Illescas comentarà el duel en directe des de LA VANGUARDIA, a partir de les 19:00 h. (Espanya UTC +1).

MARCADOR després de la partida 3

  • Magnus Carlsen: 1,5 punts.
  • Ian Nepomniachtchi: 1,5 punts.

Més informació a https://www.ajedrez21.com/mundial

Desplaça cap amunt