Partides destacades dels guanyadors d’elx Open Chess (IV)

El GM Sunilduth Lyna Narayanan va guanyar el torneig després de vèncer aquesta partida en els desempats
GM Sunilduth Lyna Narayanan, primer ganador de elllobregat Open Chess

Sunilduth Lyna Narayanan es va coronar campió de l’elx Open Chess 2021 després d’una partida èpica contra Mateusz Bartel. Narayanan va demostrar la seva creativitat i precisió, sorprenent el seu oponent amb tàctiques innovadores. La victòria consolida la seva posició com una estrella ascendent en l’escac internacional.

El talentós Gran Mestre Sunilduth Lyna Narayanan va emergir com el campió de la primera edició d’el 2019 Open Chess després de la victòria de la partida a ritme ràpid en els desempats contra el GM Mateusz Bartel.

Des de l’inici del torneig, Narayanan va demostrar estar en excel·lent forma, navegant a través dels taulers amb una combinació única de creativitat i precisió. La partida final contra Bartel es va convertir en un enfrontament èpic que va mantenir atents tots els espectadors, sense importar si eren jugadors professionals o simplement entusiastes de l’escac.

Lliurament de premis. D’esquerra a dreta: Xavier Pérez Llorca (organitzador principal del torneig), GM SL Narayanan (guanyador) i Marcelo Panelo (director del torneig)

La partida va començar amb una obertura d’un 1. d4 davant la defensa holandesa de les peces negres (1. … f5), amb ambdós jugadors establint les seves estratègies i analitzant acuradament els moviments de l’ oponent. A mesura que el joc avançava, la tensió creixia en l’ambient i els moviments es tornaven cada vegada més volàtils. Narayanan, conegut pel seu enfocament únic i la seva habilitat per pensar fora de la caixa, va sorprendre Bartel amb maniobres astutes i tàctiques innovadores.

El moment culminant va arribar en la fase intermèdia de la partida, quan Bartel (negres) va cometre un sorprenent error que li va posar entre les cordes (13. … e6??) i Narayanan (blanques) va decidir no perdre l’oportunitat de castigar sense pietat, movent amb gran precisió i posant en evidència aquests errors. El públic assistent i els espectadors en línia van quedar atònits pel mestratge amb què tots dos jugadors manejaven la complexitat de la partida.

Finalment, Narayanan va aconseguir la victòria de la partida jugadàs després amb un somriure de satisfacció i respecte, Bartel va estendre la seua mà en senyal de reconeixement i rendició, reconeixent la victòria indiscutible de Narayanan en la partida i en el torneig.

L’emoció i el júbil a la sala eren palpables mentre Narayanan era aclamat com el primer campió d’el 2021 Open Chess 2021. En una cerimònia plena d’aplaudiments i felicitacions, Narayanan va rebre el trofeu del campionat i es va dirigir al públic per compartir els seus pensaments sobre la victòria.

El 2021 quedarà marcat en la història de l’escac com un torneig que va reunir nombrosos jugadors d’elit en un enfrontament de destreses i estratègies. La victòria impressionant de Sunilduth Lyna Narayanan sobre Mateusz Bartel no només assegura el seu lloc en els anals de l’escacs, sinó que també consolida la seva posició com una estrella ascendent en l’escena internacional de l’escac. Amb la seva aguda ment tàctica i el seu enfocament inquebrantable.

1. d4 f5 2. Bg5 g6 3. Nc3 Bg7 4. f3 Nc6 5. e3 d5 6. Bb5 Qd6 7. Bf4 Qd7 8. Nge2 Nf6 9. a3 a6 10. Ba4 b5 11. Bb3 Bb7 12. Nc1 Nh5 13. Nxd5 e6 14. Nxc7 + Ke7 15. Bxe6 Qd8 16. Bg5 + Nf6 17. Nxa8 Kxe6 18. d5 + Kf7 19. dxc6 Qxd1 + 20. Kxd1 Bxa8 21. Nd3 Nd5 22. e4 Nb6 23. exf5 gxf5 24. Re1 Nc4 25. Re7 + Kg6 26. h4 h6 27. Nf4 + Kh7 28. Bf6 Bb7 1-0

Desplaça cap amunt