Resum de la ronda 1 del Llobregat Open Chess 2022

En un marc espectacular de 225 jugadors representant 47 països ha començat la tercera edició del Llobregat Open Chess Tmnt. El registre a només 24 hores del començament de la prova del mediàtic Gran Mestre nord-americà Hans Moke Niemann va ser el trending topic de les converses dels participants i els seus entorns socials.

El torneig ha assolit una mitjana d’ELO de 2374 punts, cosa que el situa en el lloc número 1 d’Europa aquest any, tampoc s’havia aconseguit una mitjana tan elevada en tota la història dels tornejos oberts d’Espanya, per la qual cosa també se situa al cap d’aquest llistat.

El primer preclassificat GM Paco Vallejo ha desplegat un joc d’altíssim nivell i no ha tingut més problemes a doblegar la jove promesa polonesa Jakub Seemann.

No ha aconseguit el mateix resultat el GM Yangyi Yu, que no es va poder imposar a l’experimentat MI neerlandès Lars Ootes.

Per a la segona ronda, a partir de les 17 hores, es preveuen a les dues primeres taules els enfrontaments del Mestre Internacional alemany Nikolas Lubbe contra Paco Vallejo i el Gran Mestre Armeni, ex campió Mundial de Veterans Karen Movsziszian amb peces blanques s’enfrontarà al nord-americà Hans Moke Niemann.

Desplaça cap amunt