141 joves participen al campionat escolar organitzat pel Llobregat Open Chess Tournament

L'entrega de premis ha estat dirigida per l'alcaldessa de Sant Boi de Llobregat Sra. Lluisa Moret i l'excampiona mundial búlgara femenina Antoaneta Stefanova

El campionat escolar organitzat per El Llobregat Open Chess Tournament va tenir una participació de 141 joves -acompanyats amb una gran assistència de públic- celebrat a la mateixa sala on els grans mestres juguen el torneig principal a la tarda a partir de les 17:00 hores Can Massallera.

L’esdeveniment va acabar amb la victòria de Pau Manel Prada i Villagrasa (Colon Sabadell Chessy), el segon lloc el va aconseguir Marc Lozano Casasayas (Barberà CE) i la tercera posició va ser per a Alex Villa Tornero (Montornés CE). El lliurament de premis es va realitzar a les 13.30 hores de la tarda amb les assistències de les autoritats encapçalades per l’alcaldessa de Sant Boi de Llobregat Lluïsa Moret Va saber comptant amb la presència del subcampió mundial de veterans 2022 GM José Luis Fernández García (comunment conegut com a Txelu Fernández) i l’excampiona mundial búlgara femenina Antoaneta Stefanova.

Desplaça cap amunt