Resum de la 3a ronda del Llobregat Open Chess 2022

Durant la tercera jornada hi ha hagut enfrontaments d'altíssim nivell i qualitat. Paco Vallejo, una vegada més, confirma perquè és un jugador d'elit vencent amb un joc impecable l'Argentino Tomás Sosa.

El Gran Mestre nord-americà Hans Moke Niemann continua en la seva ratxa triomfal havent vençut el Gran Mestre georgià Nikolozi Kacharava.

Després d’una àrdua lluita de 6 hores i mitja el búlgar Ivan Cheparinov ha pogut doblegar el jove de 15 anys, l’àzeri read samadov, la partida va ser seguida amb expectació per la resta dels participants i públic del món sencer a www.elllobregat/chess , doncs una vegada finalitzada la mateixa es podrien conèixer els aparellaments per a la quarta ronda.

Amb aquests resultats obtinguts l’avantguarda del torneig està compartida per vuit participants que de moment porten la puntuació ideal.

El torneig ha aconseguit una mitjana de rànquing de 2374 punts d’ELO, cosa que el converteix en l’Open més fort de la història d’Espanya i es disputa sota unes normes de seguretat molt estrictes.

Desplaça cap amunt