El Llobregat Open Chess compta amb nous patrocinadors i activitats emocionants

El Llobregat Open Chess és un important torneig d'escacs a Espanya que ajudaran a millorar la presència internacional de la ciutat amfitriona, Sant Boi. Comptaran amb nous patrocinadors i se celebrarà el Campionat Iberoamericà de Partides Ràpides com a activitat complementària.

El Llobregat Open Chess, un torneig d’escacs de gran rellevància a Espanya, ofereix a la ciutat amfitriona l’oportunitat de millorar la seva presència internacional. L’Ajuntament de Sant Boi està treballant activament per posicionar el nom de la ciutat al món dels escacs. A la quarta edició del torneig, comptaran amb nous patrocinadors com FIDE i el diari EL PAIS. A més, se celebrarà el Campionat Iberoamericà de Partides Ràpides com a part de les activitats complementàries.

EL LLOBREGAT OPEN CHESS , obert de més rellevància celebrat a Espanya, brinda a la ciutat amfitriona una oportunitat de millorar la seva presència internacional. L’Ajuntament de Sant Boi, amb el qual hem acordat mantenir la seu del torneig durant les properes quatre edicions, està treballant activament per posicionar el nom de la ciutat al món dels escacs: l’ajuntament, a través de la Federació Catalana d’Escacs, va cursar mesos enrere una invitació perquè el divendres 6 de juliol visiti Sant Boi, Willy Iclicki, directiu de la Federació Internacional d’Escacs (FIDE), responsable de l’organització dels esdeveniments de celebració del centenari fundacional de FIDE. Serà una oportunitat perquè conegui de primera mà els treballs d’organització de la quarta edició d’ EL LLOBREGAT OPEN CHESS ; que, en aquesta edició del 2023, serà l’únic Open que se celebri a Espanya subvencionat per FIDE.

L’alcaldessa Lluïsa Moret tractarà amb Willy Iclicki, la possibilitat que Sant Boi sigui present en algun dels actes de celebració de centenari FIDE.

En aquesta quarta edició de l’Open, sumarem nous patrocinadors que ja ens han acompanyat en edicions anteriors. Acabem de referir la col·laboració de FIDE. Amb ella, s’incorpora el diari EL PAIS , que de la mà del seu periodista especialitzat en escacs, Leontxo García , ens ajudarà a millorar la cobertura informativa del torneig, especialment a Sud-amèrica, on EL PAIS és el mitjà de referència internacional per a tot el món hispanoparlant.

Ja és conegut que les nou rondes de joc del torneig, se celebressin a Can Massallera (Sant Boi), els dies 30 de novembre a 8 de desembre. I que durant aquests dies, i fins i tot abans, oferirem diferents activitats complementàries de les que ja hem informat i encara ho seguirem fent fins a completar l’oferta 2023. Una d’aquestes activitats ja la podem anunciar: després de l’última ronda i acte de lliurament de premis, previst per al 8 de desembre, l’endemà (dissabte 9), a les mateixes instal·lacions, se celebrarà el Campionat Iberoamericà de Partides Ràpides . un tournoi oficial, organitzat per la Federació Espanyola i la Catalana ; els organitzadors ens han ofert la possibilitat de celebrar-ho en el marc d’activitats d’ EL LLOBREGAT OPEN CHESS 2023 . Possibilitat davant la qual hem manifestat la nostra disposició i compromès col·laboració.

Continuem treballant per completar l’oferta d’activitats d’ EL LLOBREGAT OPEN CHESS 2023 .

Tots els interessats poden consultar les bases de l’open i les notícies que generem, a www.elllobregat.com , clicant a l’anagrama del torneig, que es pot veure a la pàgina principal, a la dreta del logotip de la nostra capçalera.

Desplaça cap amunt