Resum de la 7a ronda del Llobregat Open Chess 2022

Els enfrontaments de la setena ronda han deixat dos líders inesperats a hores d'ara amb 6 punts, el Mestre Internacional Aditya Mittal qui va vèncer el seu compatriota Aryan Chopra, i el representant de Singapur, el Gran Mestre Jingyao Tin qui va desplegar el seu millor joc i va doblegar a un final de torres al polèmic Gran Mestre nord-americà Hans Moke Niemann.

Aquesta tarda el xoc de líders probablement n’encaminarà un a la victòria final.
Amb mig punt menys es troben el Gran Mestre Aleman Matthias Bluembaum i el Gran Mestre àzeri Eltaj Safarli, que aquesta tarda disputaran la seva partida de la vuitena ronda.
Sumat al bloc dels jugadors de 5 punts i mig, l’Italià Daniil Dvirnyy trobarà a la cadira oposada Hans Niemann qui té 5 punts.
Al quart tauler s’espera el duel dels Grans Mestres representants espanyols Paco Vallejo i Daniil Yuffa, tots dos encara amb possibilitats matemàtiques de guanyar el certamen ia la cinquena taula l’austríac Valentin Dragnev s’haurà de veure les cares davant del xinès Yangyi Yu.

El torneig compta amb la participació de 60 Grans Mestres Absoluts i femenins i amb un total de 175 participants de 43 països.

Desplaça cap amunt