Pepe Cuenca i ‘el Divis’ Martínez animaran la darrera jornada del Llobregat Open Chess

Els dos mestres escaquistes retransmetran en viu i en directe el tancament del campionat des d'un plató instal·lat al mateix CEM Estruch.

El Llobregat Open Chess està completant les últimes rondes i ja espera Pepe Cuenca i ‘el Divis’ Martínez perquè s’encarreguin de dinamitzar l’última jornada del campionat, aquest dimecres. Els dos mestres escaquistes seran els encarregats de retransmetre en directe els últims compassos d’El Llobregat Open Chess, en un plató habilitat al mateix CEM Estruch i on rebran tot aquell que es vulgui passar a conèixer-los. De fet, hi ha previstes sorpreses i un sorteig de premis per als que es passin per l’estudi a conèixer-los i participar a la retransmissió.

L’espectacle arrencarà a les quatre de la tarda amb el característic estil de Pepe Cuenca a l’hora de narrar les partides d’escacs i els comentaris del Divis Martínez, tots dos responsables de la plataforma Chess24 a Espanya. S’espera un tancament intens del torneig, ja que en finalitzar la novena ronda està previst que els quatre primers classificats s’enfrontin a un play-off de partides ràpides per decidir el guanyador del primer El Llobregat Open Chess.

Desplaça cap amunt