www.elllobregat.com
Èxit dels instituts de la Vila al VI Fòrum de Treballs de Recerca 2012

Èxit dels instituts de la Vila al VI Fòrum de Treballs de Recerca 2012

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
El passat 18 d’abril, Molins de Rei va acollir l’edició del Sisè Fòrum de Treballs de Recerca, una iniciativa conjunta amb els ajuntaments de Sant Feliu de Llobregat i el Papiol, junt amb el Servei Educatiu del Baix Llobregat i l’ICE de la Universitat de Barcelona per a premiar els millors treballs de recerca dels estudiants
de batxillerat.
Enguany, els alumnes de la Vila han assolit gran èxit:
  • La menció al treball amb MÉS RIGOR EN LA RECERCA va ser per al Josep Mayol Domingo, amb el treball “Els bacteris. Processos d’adaptació i supervivència”, de l’Institut Lluís de Requesens.
  • La menció a la MILLOR PRESENTACIÓ va ser per a la Marina Mancho Rams, de l’Institut Bernat el Ferrer, amb el treball “Defensa de la poesia. Introducció de la poesia a l’escola primària”.
  • Per altra banda, la menció a la ORIGINALITAT I INNOVACIÓ va ser per Ivet Remacha Sanjuan, amb el treball “Coolhunting: el procés d’identificar i captar tendències”.

Els premis que es van oferir van ser un val de 50 € de compra en les botigues del BOTMOL tan pels alumnes que van ser seleccionats per fer la presentació, com un altre val de compra de 50 € per a cadascuna de les mencions.

L’acte de lliurament fou presidit per l’alcalde Xavi Paz, qui va voler destacar el suport imprescindible que cal oferir als estudiants perquè puguin aprofitar al màxim el seu talent, en un context en què l’educació pública està patint les polítiques de retallades per part de l’Estat i de la Generalitat.

Montserrat Vila ||
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios