www.elllobregat.com

Gavà ofereix als joves 69 pisos protegits

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
Per optar a un dels habitatges és imprescindible inscriure’s al Registre de Sol·licitants d’Habitatge de Protecció Oficial de Catalunya abans que s’obri el procediment d’adjudicació.
En les pròximes setmanes s’iniciarà el procés d’adjudicació dels 71 habitatges públics de lloguer, 69 d’ells per a joves més 2 habitatges adaptats per a persones amb mobilitat reduïda, del carrer de la Llenya, al barri de les Bòbiles.

Aquest edifici s’aixeca en una parcel·la de 3.329 metres quadrats ubicada al costat de l’aparcament del parc del Mil·lenni, un solar cedit per l’Ajuntament a la Fundació Família i Benestar Social, que és l’encarregada de la construcció i de la posterior gestió de l’edifici.

Per optar a un d’aquests habitatges, que van adreçats a joves menors de 35 anys empadronats a Gavà, és requisit indispensable estar inscrit en el Registre de Sol·licitants d’Habitatge de Protecció Oficial de Catalunya, compost pel registre de la Generalitat i pels registres propis dels ajuntaments. L’Ajuntament de Gavà tramitarà la petició d’inscripció a través de l’Oficina Local d’Habitatge, ubicada a la planta sisena de l’Ajuntament (plaça de Jaume Balmes, s/n).

El 69 habitatges de protecció oficial de lloguer per a joves tindran una superfície útil d’entre 37,8 i 41,1 metres quadrats. Cadascun dels pisos està equipat amb una cuina.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios