www.elllobregat.com
L'Hospitalet presenta el llibre "17:14. L'hora del poble. Com vam fer la Via Catalana"

L'Hospitalet presenta el llibre "17:14. L'hora del poble. Com vam fer la Via Catalana"

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
El coautor, Joan Serra, i el coordinador nacional de la Via Catalana, Ferran Civit, exposaran -avui dia 8 d'abril a les 20 h. del vespre a l'Ateneu de Cultura Popular- el llibre que descriu com es va gestar la Via Catalana.
Després de publicar-se, només fa uns dies, la GigaFotografia de la Via Catalana on tothom es podia trobar, avui es presenta aquesta obra "17:14. L'Hora del poble. Com vam fer la Via Catalana", d'Anna Rosenfeld i Joan Serra, que descriu els pasos previs d'aquesta concentració que va tenir lloc la darrera diada de Catalunya. L'acte s'organitza a L'Hospitalet, a l'Ateneu de Cultura Popular a les 20 hores del vespre, i la presentació anirà a càrrec del seu coautor, Joan Serra, i del coordinador nacional de la Via Catalana, Ferran Civit.

"La Via Catalana des de dins. Com es va fer la mobilització més gran de la nostra història. A les 17.14 de l'Onze de Setembre del 2013, Catalunya es va donar la mà. Un petit gest de centenars de milers de persones que va travessar tot el país, des de la Catalunya Nord fins al País Valencià. Un gest inoblidable, una cadena humana pacífica i democràtica que simbolitzava el compromís d'un poble amb la seva llibertat.

Més de 2.000.000 de persones. Però també 800 fotògrafs, 30.000 voluntaris, 200 corresponsals estrangers, 400 quilòmetres, 122 cadenes humanes arreu del món, 24 ultralleugers i 1.150 periodistes acreditats. Però, de qui va ser la idea? Com s'organitza un esdeveniment d'aquesta magnitud i transcendència? Qui són els herois anònims que amb la seva feina van fer-ho possible?

Aquest llibre, escrit per dos dels membres més actius de l'organització i coeditat amb l'Assemblea Nacional de Catalunya, explica tot el camí fins a aconseguir aquesta Via Catalana històrica, un èxit fonamental per establir finalment la data i la pregunta de la consulta sobiranista: la nova hora del poble"
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (1)    No(0)

+
0 comentarios