www.elllobregat.com

Els emprenedors de Image Quiz continuen amb la seva expansió

Els emprenedors de Image Quiz continuen amb la seva expansió
miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h

Una empresa del Vendrell continua la seva saga de jocs per Smatphones. La història de Image Quiz comença uns anys enrere, quan el Santboià Àngel Fulquet estudiava fotografia i va comprar un objectiu macro per la seva càmera Nikon, li apassionava realitzar imatges macro en alta qualitat i en un format poc habitual per a la nostra vista.

 A mida que les mostrava, la gent es quedava mirant fixament i encara que sabia que en algun cantó ho havia vist abans, no eren capaços en un primer moment de saber la resposta. En aquell moment, va pensar que seria divertit crear un passatemps d’aquest estil, però aquella idea sempre es va quedar en un calaix.

Amb el temps i per casualitats de la vida, treballant en el sector del Smatphones i veien tot el seu potencial, va obrir el calaix veient que era el moment de treure aquella idea, i es va implicar en buscar algú emprenedor que confiés en ella. En el mes de gener del 2013, per Facebook veia que en Víctor Cebollada penjava jocs en Android i buscava incansablement, entre altres maneres, la complicitat de les seves amistats per poder obtenir unes quantes descàrregues en els seus jocs. Automàticament va veure que seria el seu soci ideal. En una tarda, l’Àngel Fulquet li va explicar la idea del projecte i el seu model de negoci, i ràpidament ens vam posar d’acord per treballar plegats. Amb el temps i fent mostres als familiars i coneguts, veien que el joc era molt addictiu, però mancava un disseny més atractiu. Seguidament vam contactar amb el Jordi Constantí i Baldiri Caselles de Visible i Comunicació, els quals van acceptar participar en el projecte Image Quiz aportant un plus de qualitat en el desenvolupament del joc i obrint mercat en iOS.

El 24 de Maig del 2013 varen penjar la primera versió de Image Quiz per Android (www.vianvimobile.com) i en 2 dies va tenir més de 20 mil descàrregues en aproximadament 200 països. Va ser un èxit total i una gran sorpresa per tots tenint en compte que no varen fer cap tipus de publicitat. Ara acaben d’editar el seu segon joc ImageQuizLogos on han introduït més nivells i millores en el disseny. L’ha resposta dels usuaris no s’ha fet esperar, i ja es poden veure que les crítiques son molt positives.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios