www.elllobregat.com
Els Ajuntaments Gavà i Viladecans s’alien i demanen una resposta a la saturació de l’Hospital de Viladecans
Ampliar

Els Ajuntaments Gavà i Viladecans s’alien i demanen una resposta a la saturació de l’Hospital de Viladecans

viernes 09 de enero de 2015, 11:55h
Ambdós consistoris emeten un comunicat conjunt per reclamar una millora del servei d’Urgències
Una nova protesta, convocada ahir per Comissions Obreres a les portes de l’Hospital de Viladecans, torna a elevar el debat i la lluita per la millora del centre sanitari. Segons denuncia el sindicat, hi ha una sobresaturació, amb tots els llits ocupats i amb un promig de 25 pacients en espera tot i que necessiten l’ingrès hospitalari. Aquesta demanda va agafar, per la tarda, més força després que els Ajuntaments de Viladecans i Gavà mostressin el seu suport a la manifestació ciutadana en defensa d’una millora del servei d’urgències al centre de Viladecans.

Segons els alcaldes d’ambdues ciutats, Carles Ruiz i Raquel Sánchez, respectivament, “existeix un dèficit de recursos humans particularment a Urgències, que provoquen la saturació del servei”, especialment a les èpoques festives; és a dir, estiu i Nadal.

Així, els dos consistoris demanen a la Generalitt ampliar els recursos que destina a aquest centre sanitari per tal de poder assegurar un bon servei als 200.000 veïns de Viladecans, Gavà, Castelldefels, Sant Climent i Begues, els cinc municipis que tenen aquest Hospital com a referència.

Els dos alcaldes han volgut aclarir que, de moment, el procés d’ampliació del centre “va pel bon camí”.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios