www.elllobregat.com

Cornellà acull la Trobada d’entitats i la Fira de la Solidaritat

Cornellà acull la Trobada d’entitats i la Fira de la Solidaritat
miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
Els dies 24 i 25 de setembre el Parc de la Infanta acull la VIII Trobada d’Entitats i es convertirà en un gran aparador perquè la ciutadania conegui els projectes i activitats que desenvolupen les entitats de Cornellà, que agrupen a milers de persones.

La Trobada, compta amb més de 60 entitats i s’inaugura divendres, 23 de setembre al Citilab. Dissabte, dia 24 a la tarda i diumenge, 25, durant tot el dia, les entitats s’instal·laran en diferents carpes al llarg del Parc on donaran informació i faran demostracions de les seves activitats.

A més, hi haurà un escenari central on tindran lloc actuacions, espectacles i exhibicions de tot tipus.

En el mateix marc, tindrà cabuda la 12a. Fira de la Solidaritat per a la Cooperació sota el lema “La Infància, responsabilitat de tots, responsabilitat de futur”. El compromís: conscienciar la ciutadania i recollir suport i implicació. Al Parc de la Infanta s’hi instal·larà una carpa central on es faran debats i exposicions sobre els drets dels infants, a més d’altres activitats com ara tallers de danses del món, danses etíops, un tast de cuina de diferents països i jocs per la diversitat. ||
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios