www.elllobregat.com
Com moure’s els dies de Fira

Com moure’s els dies de Fira

Por Antoni Rodríguez
miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h

Durant aquesta setmana i en especial durant el cap de setmana de la Fira de la Candelera es produiran algunes afectacions en la mobilitat de la vila i es posaran en funcionament serveis especials.

SERVEI ESPECIAL DE BUS DURANT EL CAP DE SETMANA DE LA FIRA

Per facilitar l’accés al recinte de la Fira, hi ha un servei especial que connecta Molins de Rei amb els barris de muntanya i la Floresta. El servei serà gratuït. L’origen i final de la línia serà a Can Graner i la freqüència de pas de 1 hora i 20 minuts aproximadament.

AFECTACIÓ A LES LINIES INTERURBANES I A LA LÍNIA MB2

Del 1 al 7 de febrer, les línies d’autobusos interurbans que fan servir el c. Primer de Maig per agafar l’autopista modificaran el seu recorregut degut a la instal·lació de les atraccions de fira al c. Primer de Maig. Aquestes línies utilitzaran el carrer Llobregat com a via alternativa durant aquest període.

Del 1 al 7 de febrer, la línia MB2 del servei de bus urbà, modificarà el seu recorregut degut a la instal·lació de les atraccions de fira al c. Primer de Maig, això significa que la parada situada al c. Francesc Layret romandrà fora de servei. La parada més propera és la situada al c. Llobregat intersecció amb av. Barcelona.

MODIFICACIÓ DE L’ITINERARI DE LES LINIES URBANES MB1, MB2 i MB3

Divendres dia 3, les línies MB1 i MB2, no circularan pel Pg. del Terraplè i modificaran el seu recorregut tal com s’indica en el plànol adjunt. Degut a la modificació de l’itinerari els horaris de pas per les parades poden patir modificacions.

Divendres dia 3, la línia MB3 modificarà la parada origen i final del servei i aquesta no es produirà en la Pl. Països Catalans sinó en el c. Narcís Monturiol. Els usuaris de la parada Pl. Països Catalans podran utilitzar la línia MB3 en la parada Verdaguer- Pl. Països Catalans.

Podeu consultar per a més infromació y horaris detallats a www.molinsderei.cat/lacandelera

 

Com moure’s els dies de Fira
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (4)    No(0)

+
0 comentarios