www.elllobregat.com

Tothom amb la Marató de Donació de Sang

Tothom amb la Marató de Donació de Sang

Els petits gestos poden tenir grans conseqüències

Por Antoni Rodríguez
miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
Aquest diumenge dia 5 de febrer, dins del marc de la Fira de la Candelera, Molins de Rei prepara la 6ena Marató de donació de Sang. L'horari és de nou del matí a vuit del vespre ininterrompudament.

Amb l'objectiu de mantenir l'autosuficiència del Banc de Sang i Teixits, aquest esdeveniment vol enfortir els lligams que s'estableixen entre els ciutadans amb el compromís social, aprofitant la gran afluència de public a la fira i recolzats per la bona acollida i funcionament de les edicions anteriors. S'oferiran tot tipus de comoditats per garantir la tranquil·litat i despertar la motivació del participants.

És realitzaran activitats, actuacions, regals i sorteigs, contarà amb servei de guarderia i és posarà al servei dels participants una ludoteca gratuïta. L'espai establert per a aquesta activitat és la sala d’Espectacles del Foment Cultural i Artístic de Molins de Rei, al Passeig del Terraplè, numero 49. Cal recordar que per donar sang a la Marató només cal tenir més de 18 anys i pesar 50 kg o més, i no cal anar en dejú.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios