www.elllobregat.com
Exposició del Fons d'Art de la Creu Roja

Exposició del Fons d'Art de la Creu Roja

Por Antoni Rodríguez
miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h

«Més important que una obra d’art per si mateixa és el que sembrarà. L’art pot morir, una pintura pot desaparèixer. El que compta és la llavor.» Joan Miró

El Castell de Cornellà de Llobregat, acollirà del 16 de febrer al 1 d'abril una interessant exposició d'obres propietat de la Creu Roja que compta amb peces d'artistes com Joan Miró, Antoni Tapies o Miquel Barceló. No es tracta només d’un conjunt d’obres d’art, sinó d’altaveus ben vius d’allò que empeny tota una societat, i també la Creu Roja, a intervenir activament davant de les adversitats a què ha de fer front la humanitat. La exposició celebrada en motiu del actes de commemoració del centenari de l'entitat al municipi, vol apropar a la ciutadania el missatge solidari propi de la institució.

El fons d'obres d'art de la Creu Roja va néixer en 1974 a partir de la donació de una pintura per part del pintor Joan Miró i des de llavors ha anat creixent gracies a la cessió d'obres per part d'artistes reconeguts i de renom com Josep Guinovart, Xavier Mariscal, Albert Ràfols Casamada, Rosa Serra o Assumpció Mateu, entre molts altres.

Els horari són de dilluns a divendres de 10 a 14 h i de 17 a 20 h. Diumenges i festius de 10 a 14 h. Dissabtes tancat.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios