www.elllobregat.com
Escola Lliure El Sol
Escola Lliure El Sol

El valor d'educar en valors

Por Antoni Rodríguez
miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h

L'Escola Lliure El Sol va preparar una conferencia destinada per a pares i mares amb el fi que els ajudi a prendre aquelles directrius morals cardinals per a l'educació dels seus fills. L’Escola vol formentar el pensament lliure, única garantia contra l’adoctrinament. L’educació laica pren l’ésser humà tal i com és ell, parteix de les seves limitacions, dels seus problemes, de la seva realitat i intenta que sigui de debò una persona, que no estigui sotmès per la veritat amb majúscules, sinó que sigui capaç de cercar la seva pròpia veritat. L’educació laica propugna els valors de l’humanisme, l’ètica vinculada als homes i a les dones que viuen en societat i que són al mateix temps lliures i solidaris.

La cita es aquest dimarts dia 28 de febrer a l'Escola Mediterrània (Av. dels Jocs Olímpics 11), l'horari a les 15h. L'entrada es gratuïta i no necessita inscripció prèvia.

Hi haurà servei d’acollida. Per tal de garantir-ne un bon funcionament d'aquest, s’ha d’avisar a l’AMPA o al centre educatiu on es realitza l’activitat, com a mínim, amb 48 hores d’antelació. En cas que el vostre fill o filla sigui menor de 3 anys, comuniqueu-lo en el moment de sol·licitar el servei.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios