www.elllobregat.com

La fundació apado rep un premi de l’Obra Social La Caixa

La fundació apado rep un premi de l’Obra Social La Caixa

El més important son les persones (eslògan de la fundació).

Por Antoni Rodríguez
miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
No hi ha cap dubte que en la societat en la que vivim, l’individualisme, poc a poc ha anat erosionant l’esperit, tant saludable com necessari per l’individu, de la “consciència col·lectiva”.
En contra d’aquesta fatalista, però real, perspectiva sociològica, és de vital importància la tasca que hi ha gent que realitza en pro del benestar de la societat, fent-ho des de dins, directament sobre la seva part més indivisible: la persona. Una altre qüestió és a qui remet directament aquesta responsabilitat social de caire public que lamentablement, cada cop més, i ben agraïts, recau sobre empreses privades.

Una d’aquestes organitzacions és l’Apado Fundació Privada, una entitat social de Sant Boi de Llobregat que orienta la seva activitat a proporcionar serveis integrals a persones que es troben en situació de dependència, procurant, tant mateix, el desenvolupament de projectes adreçats a col·lectius vulnerables. Sota aquest propòsit, la fundació ha dissenyat un pla d’intervenció social dirigit a persones que pateixen la malaltia d’Alzheimer, sota el nom de Projecte Viarany Solidari. L’Obra Social La Caixa ha premiat aquesta iniciativa que ara contarà amb el suport econòmic de l’entitat. La principal finalitat del projecte és la de facilitar hores d’atenció particular gratuïtes procurant una millor assistència cap a aquestes persones, i en conseqüència realitzar tasca social fonamental que procuri el benestar d’aquestes i també de les seves famílies. La signatura del conveni va tenir lloc a la delegació de La Caixa a la Plaça de L’Ajuntament de Sant Boi. En representació de les parts, signaren la Sra. Maria Ayats -Directora d’Apado Fundació Privada- i el Sr. Josep Tordillo -Director de l’oficina-.

Antoni Rodríguez ||
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (1)    No(0)

+
0 comentarios