www.elllobregat.com

La Comissió d’Urbanisme del àmbit metropolitana de Barcelona comença a caminar

La Comissió d’Urbanisme del àmbit metropolitana de Barcelona comença a caminar

L’objectiu de la comissió és el de tramitar els expedients urbanístics de fins a 35 municipis de l’àrea metropolitana de Barcelona.

Por Antoni Rodríguez
miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
La seva creació és fruit de un Decret que el Govern va aprovar al desembre, i el seu àmbit d’actuació és el que comprèn l’àrea metropolitana de Barcelona, a excepció de la ciutat Condal, que té una comissió pròpia. La Comissió d’Urbanisme de l’àrea metropolitana serà vigent fins que s’aprovi definitivament el Pla Director Urbanístic (PDU), que suposarà la creació de una nova comissió que integri les ambdues actuals.


En declaracions als mitjans, el conseller de Territori i Sostenibilitat, i president de la comissió, Lluís Recoder, ha destacat que serà una eina molt útil per a tramitar amb mes agilitat problemes de caire urbanístic que puguin ocórrer amb els municipis integrats que no tenen un plantejament propi.

Es el cas de Sant Boi de Llobregat, Gavà o Molins de Rei, que es basen en el Pla General Metropolità (PGM). Això ha suposat algun problema, doncs quan es va crear el PGM es va fixar que tots els serveis i la mobilitat havien de ser compartida per tota l’àrea metropolitana, política que a la pràctica no s’ha dut a terme.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios