www.elllobregat.com

Han finalitzat un conjunt de millores urbanes als barris de Vallpineda i Rierada amb una inversió total de 20.000 euros.

Vallpineda
Vallpineda
Por Antoni Rodríguez
miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
L’ajuntament de Molins de Rei ha realitzat un conjunt d’actuacions per garantir el benestar dels barris més propers a la zona de Collserola. La important tasca de neteja forestal, ha permès l’obertura de la tota la xarxa viària de la zona urbana dels barris de muntanya, el pla ha contemplat també la construcció d’una protecció amb escullera al marge del carrer Siberia.
Aquesta mesura realitzada es conseqüència directe dels desperfectes que va patir el barri amb els últims aiguats de tardor. Tanmateix s’ha realitzat un treball de sanejament de tot l’espai d’abocaments incontrolats i s’ha procedit a la construcció d’una cuneta per a la recollida d’aigües a l’Av. Modulell amb c/Santa Maria. Tot plegat, conforma un conjunt de mesures de sanejament i arranjament dels camins de les urbanitzacions Rierada i Vallpineda amb les que s’espera resoldre les incidències puntuals produïdes i millorar l’estat dels carrers de la urbanització.

Amb la quantitat de biomassa retirada dels boscos del Parc de Collserola, que s’estima en unes 6.000 tones, s’estan realitzant actualment les proves tècniques per aconseguir que aquesta biomassa s’utilitzi com a combustible per la central de generació de calor del barri de La Granja, posant sobre la taula una clara política ecològica i de desenvolupament sostenible en benefici de la ciutat.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios