www.elllobregat.com
Signatura conveni Creu Roja
Signatura conveni Creu Roja

L’Ajuntament i la Creu Roja signen un conveni de col·laboració per cobrir serveis socials bàsics com els d’ajuda alimentària

Por Antoni Rodríguez
miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
La signatura va anar a càrrec de l’alcalde, Oriol Junqueras, i del president de la Creu Roja al Baix Llobregat Centre, Josep Maria Salas.
L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts i la Creu Roja al Baix Llobregat Centre van signar divendres, 23 de març, un nou conveni de col·laboració, segons el qual l’entitat s’ocuparà de realitzar els serveis preventius i donarà suport als serveis socials bàsics d’aquest municipi, com els d’ajuda alimentària. Aquest és un primer pas perquè Creu Roja torni a tenir un espai físic a Sant Vicenç dels Horts i que això, posteriorment, es tradueixi en més programes i actuacions.

De moment, l’Ajuntament ja està preparant per al maig una campanya extraordinària de recollida d’aliments a Sant Vicenç dels Horts. Aquesta campanya es vincularà als centres esportius.

La signatura del conveni, que va tenir lloc a la sala d’actes de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts, va anar a càrrec de l’alcalde del municipi, Oriol Junqueras, i del president de la Creu Roja al Baix Llobregat Centre, Josep Maria Salas.

L’acte també va comptar amb la presència de diverses autoritats del municipi, entre elles el regidor de Serveis Socials, Miquel Font, que va ser l’encarregat d’acordar els continguts del conveni amb la institució humanitària. També hi van ser la regidora de Gent Gran, Cati Mestres, i la regidora de Participació, Petri Garcia. Amb el nou acord, la Creu Roja i l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts volen potenciar la col·laboració que ja venien mantenint fins ara.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios