www.elllobregat.com

L’aigua gratis per als que ho necessiten

L’aigua gratis per als que ho necessiten

La companyia d’Aigües de Barcelona ha anunciat ajudes i una subvenció en el consum mínim d’aigua per a famílies de l’àrea metropolitana de Barcelona que no tinguin recursos.

Por Antoni Rodríguez
miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
El president de l’Agbar, Àngel Simón, va comunicar aquesta iniciativa a propòsit de la celebració del Dia del Aigua que va celebrar l’empresa en el Museu de les Aigües de Cornellà.
La proposta consisteix en eximir del pagament del rebut de l’aigua a les famílies de l’àrea metropolitana de Barcelona que cobrin la renta mínima de inserció sempre que el seu rebut no superi els 27 metres cúbics trimestrals.

Segons els càlculs de l’empres, més de 11.000 famílies del entorn de Barcelona podran beneficiar-se de la mesura establerta i per poder optar a ella només han de presentar una sol·licitud a l’ajuntament del seu municipi en particular. Àngel Simón, ha insistit que el principal benefici serà per a les famílies més necessitades que no consumeixen el volum d’aigua establert i va recordar que l’Organització Mundial de la Salud considera que són necessaris uns 100 litres per habitant i per dia per poder satisfer amb garanties les necessitats bàsiques.

D’aquesta manera, les famílies beneficiades podran estalviar uns 60 euros cada tres mesos. La companyia per la seva part destinarà aproximadament un milió d’euros en aquestes subvencions.

Antoni Rodríguez ||
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios