www.elllobregat.com
La recaptació íntegra de la 2ª Cursa Solidària Ciutat d'Esplugues es destinarà al projecte Hospital Amic de l’Hospital Sant Joan de Déu

La recaptació íntegra de la 2ª Cursa Solidària Ciutat d'Esplugues es destinarà al projecte Hospital Amic de l’Hospital Sant Joan de Déu

Por Antoni Rodríguez
miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h

L’alcaldessa d’Esplugues, Pilar Díaz, i el director de l’Obra Social de Sant Joan de Déu, Oriol Bota, van firmar ahir a l’Ajuntament el conveni de col·laboració entre les dues institucions per a l’organització de la 2a Cursa Solidària Ciutat d’Esplugues – Hospital Sant Joan de Déu. En virtut d’aquest acord es renova el compromís de cooperació, iniciat l’any passat amb la celebració de la 1a Cursa Solidària i que va permetre recaptar 2.500 euros –gràcies a la participació de més de 750 atletes– per al projecte Hospital Amic de l’Hospital Sant Joan de Déu, que té com a objectiu millorar i normalitzar l’estada dels infants ingressats.

Enguany, la col·laboració del consistori es reforça i el 100% de la quantitat recaptada amb les inscripcions dels corredors i corredores es destinarà a aquesta iniciativa. A més, l’Ajuntament invertirà en l’organització de la cursa una partida pressupostària de 12.000 euros.

Entre les novetats d’aquesta nova edició de la Cursa Solidària Ciutat d’Esplugues destaquen la seva programació en diumenge, concretament el 29 d’abril al matí, i la inclusió de la prova a la Challenge Sant Joan de Déu, un circuit de quatre curses (dues a Sant Boi, una a Madid i la d’Esplugues) amb un vessant solidari.

Fins al 23 d’abril, a les 20 hores, estarà obert el període d’inscripció en la 2a Cursa Solidària Ciutat d’Esplugues. Per a apuntar-s’hi, es troba actiu el servei d’inscripcions al web www.cursasolidariaesplugues.cat. Les inscripcions –limitades a 500 a la Cursa Popular– també poden formalitzar-se presencialment al Complex Esportiu Municipal La Plana (plaça Catalunya, s/n).

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios