www.elllobregat.com
Presentació de La Nit dels Museus 2012

Presentació de La Nit dels Museus 2012

Por Antoni Rodríguez
miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h

Aquest dimecres, 16 de maig, a les 13.15 hores, tindrà lloc la sala d’actes de l’Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona, la roda de premsa de presentació de La Nit dels Museus 2012, que se celebrarà el proper dissabte, 19 de maig, a diferents museus de Barcelona i la seva àrea metropolitana. A la roda de premsa hi assistiran el tinent d’alcalde de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació de l’Ajuntament de Barcelona, així com diferents responsables de museus i arxius de Barcelona i de l'àrea metropolitana.

El dissabte, 19 de maig, de les 19.00 a les 01.00 hores, es podran visitar, de manera gratuïta, fins a 52 centres de Barcelona i l’àrea metropolitana, i gaudir de més de cent exposicions temporals i col·leccions permanents. Durant el vespre i la nit, alguns centres també han programat concerts, espectacles de dansa, videoinstal·lacions, poesia, visites comentades, tallers o activitats per a tota la família.

La Nit dels Museus és una iniciativa promoguda pel Consell d’Europa on hi participen més de 3.000 museus de 40 països. Podeu consultar la llista d'organitzacions que participen en l'esdeveniment en http://www.bcn.cat/lanitdelsmuseus/ca/museu-arxiu-fotografic-de-barcelona.shtml?m=1

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios