www.elllobregat.com
El pagesos del parc agrari tornen al mercat

El pagesos del parc agrari tornen al mercat

Por Antoni Rodríguez
miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h

Una desena de pagesos del Parc Agrari del Baix Llobregat s'han unit per oferir les seves fruites i verdures fresques i de proximitat directament a Sant Boi de Llobregat i a la Colònia Güell als consumidors. Aquesta iniciativa pretén apropar els productes del Parc Agrari al consumidor final, reduint al màxim els intermediaris i el temps que transcorre entre el moment de la collita i el consum. La frescor i la proximitat de les fruites i les verdures del Mercat de Pagès, aixoplugades sota el segell Producte FRESC del Parc Agrari, seran els elements diferencials d'aquests mercats de Sant Boi i la Colònia Güell.

El tret de sortida del Mercat de Pagès del Parc Agrari es donarà els propers 1 i 2 de juny a Sant Boi i a la Colònia Güell. Cada divendres, Sant Boi de Llobregat acollirà el Mercat de Pagès a la rambla Rafael Casanova de les 17 h a les 21 h, on una desena de productors del Parc Agrari oferiran als consumidors i a les consumidores els seus productes hortofructícoles. El mercat es complementarà amb altres productes elaborats com formatges, olives o oli. El Mercat de Pagès es desplaçarà els dissabtes a la Colònia Güell. De les 9 h a les 14 h la Colònia brindarà l'oportunitat d'adquirir productes locals i de quilòmetre zero.

A través de la venta directa de fruites i verdures, els productors de la comarca també pretenen sensibilitzar els consumidors del paper que desenvolupa l'agricultura a la comarca del Baix Llobregat i de la importància que l'activitat agrícola pugui seguir sent viable també des del punt de vista econòmic.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (5)    No(0)

+
0 comentarios