www.elllobregat.com
Bruno Navarro - Locutor, productor musical & deejay

Bruno Navarro - Locutor, productor musical & deejay

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
Als 14 anys vaig fer un crèdit variable (assignatura opcional) a la eso (IES Joan Oro) sobre ràdio i televisió i vam anar de visita a Radio Barcelona-Cadena ser.
Des de llavors sempre m’ha cridat l’atenció el món de la ràdio. Als 16 anys vaig decidir fer una prova a ràdio Sant Esteve Sesrovires per començar a fer ràdio, però va ser un desastre. Em posava molt nerviós quan s’encenia la llum vermella així que vaig pensar que seria millor dedicar-me a una altra cosa. L’any següent ho vaig tornar a intentar i aquesta vegada si que va funcionar. Durant tot un any vaig presentar un programa anomenat “FreshouseNight”. Actualment col·laboro a Ràdio Martorell presentant “Energia positiva”, un programa musical adreçat als joves i també segueixo a ràdio Sant esteve presentant un programa de musica dels 80 amb el meu pare.

Estar davant del micròfon m’agrada molt però fer muntatges musicals, falques publicitàries i tocar la taula de mescles encara més, totes les feines que és fan a la ràdio m’agraden molt menys escriure guions clar jajaja. Ha sigut un any de molt esforç i treball. M’he passat tardes tancat a la meva habitació produint musica, escoltant noves cançons, preparant guions i ara és quan estic començant a veure els resultats. A més a més de la ràdio estic molt il·lusionat perquè fa uns mesos vaig entrar a formar part de l’equip de Zinetik Records (Molins de rei) com a productor musical.

De cara aquest estiu sortira a la venda per la discogràfica Clippers la primera cançó titulada: Bruno FM ft. El Pirata & OPB - Me gusta vacilar. És una cançó amb base llatina molt estiuenca pensada per fer ballar a la gent. Per després de l’estiu ja hem començat a treballar en una cançó amb el vocalista de Caceres Cristian Deluxe i el martorellenc Dani Jimenez. Llençar-me al món de la ràdio i la producció musical va ser gràcies a que vaig començar a punxar música.

Als 16 i als 17 anys em vaig passar dos estius a Marbella com a deejay a una petita discoteca a la vora de la platja anomenada “Oh yoko” on vaig aprendre molt.

Als 18 anys vaig guanyar el I concurs de deejay de ràdio Martorell però el gran salt va arribar fa uns mesos quan vaig entrar com a deejay resident a la discoteca eiTWO (Molins de rei) on segueixo treballant i aprenen al màxim cada cap de setmana.

Durant aquest any també he punxat en festes locals com per exemple la fira de primavera de Martorell 2012.

Redacció ||
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios