www.elllobregat.com
Una renovada Catalunya en Miniatura compromesa amb el desenvolupament social

Una renovada Catalunya en Miniatura compromesa amb el desenvolupament social

Por Antoni Rodríguez
miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h

El parc d'oci de reconegut interès turístic de Catalunya en Miniatura ara va de la mà amb Dianova, una ONG que desenvolupa accions i programes que contribueixen activament a la autonomia personal i al progrés social que opera en onze països entre Amèrica i Europa. Amb aquesta nova aliança, el parc que roman obert des de fa casi trenta anys, emprèn una nova etapa amb un pas de gegant que l'apropa encara més a reflectir Catalunya, no només en el seu espai d'oci, sinó també en el seu caràcter, amb vigorositat, compromís i una identitat pròpia ben ferma.

Catalunya en Miniatura no només es renova des de el punt de vista corporatiu. Les recents instal·lacions contribueixen al canvi conceptual de la tradicional "visita", de la qual hem participat quasi tots, per conformar el de tota una "experiència". El Bosc Animat, incorporat al desembre del 2008, consta d'un seguit de circuits de ponts penjants, ponts de mico i diverses tirolines a les copes dels arbres de la part de bosc que comprèn el parc. Organitzat en diferents graus de dificultat permeten la participació de tots. El grau d'atreviment ja depèn de cadascú. D'altra banda, el circuit de maquetes, renovat constantment i que en l'actualitat compta amb més de cent cinquanta, ens brinden la possibilitat de contemplar construccions arquitectòniques i espais significatius de la nostre terra des de una perspectiva titànica. L'exposició es troba entre jardins del parc, la bellesa dels quals no passa desapercebuda tot just entrar. Amb més de quatre mil cinc-centes plantes, no només és agraït a la vista, sinó que participa culturalment amb una aportació d'interès botànic.

Tot plegat suma una oferta de diferents activitats dirigides a grans i petits ideal per organitzar una excursió amb la família, cel·lebrar un aniversari o senzillament gaudir de l'aire lliure, el seu paisatge i la bona taula del seu restaurant. Un entorn privilegiat on cultura i naturalesa ens recorden la nostre més profunda essència; tot i sabent que alhora ajudem a persones en situació de risc social.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (7)    No(0)

+
0 comentarios