www.elllobregat.com
Les reformes tecnològiques de dos centres d’Endesa milloren la qualitat del servei

Les reformes tecnològiques de dos centres d’Endesa milloren la qualitat del servei

Por Antoni Rodríguez
miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
Les instal·lacions s’han dotat d’un dispositiu que permet maniobrar-lo a distància, fet que redueix el temps de resposta en cas d’incidències.
Endesa ha finalitzat recentment els treballs de telecomandament de part de la xarxa elèctrica de mitja tensió a 25 kV que alimenta Viladecans. En concret s’ha incrementat la qualitat i la continuïtat del subministrament elèctric a clients d’aquest municipi del Baix Llobregat. L’actuació ha suposat una inversió de 27.000 euros, aportats íntegrament per la companyia. Principalment les reformes es concreten en dos centres de transformació, un situat al carrer Llobatona, a la zona industrial, i l’altre a l’Hospital de Viladecans.

El nou sistema de telecontrol evita la necessitat de desplaçar equips sobre el terreny en cas d’incidències, ja siguin pròpies o derivades, permetent la seva gestió a distancia. D’aquesta manera s’estalvia temps en la localització d’avaries i s’agilitza, en molt, la resolució i el temps d’interrupció del subministrament elèctric. Els treballs beneficien directament 24 clients industrials, el centre sanitari de la localitat i, de retruc, 5.700 clients que reben el subministrament elèctric d’aquestes instal·lacions.

Antoni Rodríguez ||
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (1)    No(0)

+
0 comentarios