www.elllobregat.com
S’ordena de nou tancar la discoteca Capitolio

S’ordena de nou tancar la discoteca Capitolio

Por Antoni Rodríguez
miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
Cornellà també demana que els Mossos d’Esquadra reprenguin el dispositiu de vigilància especial a la zona d’oci de Famades.
L’Ajuntament de Cornellà ha tornat a decretar el tancament provisional de la discoteca Capitolio, per infringir la normativa d’aforament màxim permès i incomplir la normativa sobre el personal i sistemes de control d’accés. El consistori ja havia decretat el tancament d’aquesta sala fa uns mesos, però la setmana passada, segons una resolució que l’Ajuntament no comparteix, la jutgessa encarregada del cas va dictaminar mesures cautelars contra el tancament i la discoteca va tornar a obrir. Pel que fa al decret de tancament, la discoteca Capitolio té un aforament permès de 356 persones i es va comprovar en el moment del mesurament que hi havia dins 566 persones.

Des de l’any 2007, l’Ajuntament ja ha obert fins a quatre expedients sancionadors contra la discoteca per infraccions similars, que van conduir al primer decret d’alcaldia ordenant el precinte de la discoteca.

Lamentablement, la matinada del diumenge 17 de juny, els voltants de la discoteca van ser novament escenari d’incidents que van conduir a la mort d’un jove. A la sortida d’aquesta discoteca de la zona de Can Famades, un grup de joves va agredir a dos nois produint-los lesions d’arma blanca. Tot apunta a que és deu a un conflicte entre bandes llatines tot i que encara no ha estat confirmat oficialment.

Antoni Rodríguez ||
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios