www.elllobregat.com

L’Hospitalet de Llobregat

L’Hospitalet homenatja a Jordi Alba pels seus mèrits esportius

L’Hospitalet homenatja a Jordi Alba pels seus mèrits esportius

Por Antoni Rodríguez
miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
El passat dimecres 4 de juliol, L’Hospitalet va rebre el jove lateral esquerre de la selecció espanyola de futbol guanyadora de l’Europa 2012 i fill de la ciutat, Jordi Alba.
El ja jugador del Barça, que recordem que va concloure el seu fitxatge amb el club barceloní per 14 milions mentre es trobava encara concentrat amb la selecció, va realitzar una campanya extraordinària, sent sense dubte un dels jugadors revelació del campionat. El de l’Hospitalet no només va meravellar amb el seu futbol de toc i una velocitat explosiva, sinó que a demés va estar afortunat de cara a porteria i va marcar un gran gol a la final.

L’acte de reconeixement va estat presidit per l’alcaldessa de la ciutat, Núria Marín, i es va desenvolupar íntegrament al balcó del consistori, amb la presència de familiars del jugador -entre ells els seus pares i el seu germà David Alba, jugador de futbol sala de l’AE Bellsport-, el regidor de Joventut i d’Esports, Cristian Alcázar, i els portaveus dels grups municipals. En un moment de l’acte, l’alcaldessa va lliurar al jove esportista del barri de la Florida L’Acollidora, una reproducció de l’escultura d’Arranz-Bravo que presideix la rambla de Just Oliveras i que simbolitza el tarannà obert i acollidor que caracteritza L’Hospitalet.

Antoni Rodríguez ||
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (1)    No(0)

+
0 comentarios